Praktijk Marieke Huisman

  • Klassieke homeopathie
  • Fysiotherapie

Marieke HuismanDe behandelend therapeut binnen Gezondheidscentrum Grave  is Marieke Huisman.

Klassieke homeopathie kan ingezet worden bij allerlei klachten en kwalen. Met een homeopathische behandeling wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd tot een genezende reactie. Dit kan met homeopathische geneesmiddelen in de vorm van druppelflesjes of ruikflesjes of korrels. Verder wordt er ook soms gewerkt met celzouten en orgaanmiddelen of oertincturen. Klassieke homeopathie is een natuurlijke behandeling, zonder schadelijke bijwerkingen.

Fysiotherapie kan nodig zijn bij verschillende lichamelijke klachten. Marieke Huisman is naast algemeen fysiotherapeut ook bowen en mulligan therapeut. Bowen is een zachte bindweefseltechniek en Mulligan zijn manuele actieve mobilisatietechnieken. De oefentherapie wordt ondersteund met oefeningen vanuit de medische pilates. Verder worden bovenstaande therapieen indien nodig ondersteund met kinesio-taping en de moxa-lamp.

Indicaties klassieke homeopathie:
astma, allergie, hoge bloeddruk, reuma, huidklachten, gedragsproblemen, autisme, asperger, adhd, depressie, hoofdpijn, migraine, niet zwanger kunnen worden, kinderziekten, schildklierklachten, obesitas, depressie, botpijnen, spier of gewrichtsklachten, hielspoor, open wond, fibromyalgie, acute traumata, acute ziekten, etc etc.

Indicaties fysiotherapie:
Allerlei klachten aan het bewegingsapparaat, van een omgezwikte enkel tot lage rugklachten. Van CVA, parkinson, reuma tot knieklachten.
De bowen techniek kan ook ingezet worden als orgaanbehandeling bij nierklachten, longklachten, buikklachten etc.
De mulligan methode kan worden ingezet bij blokkades en bewegingsbeperkingen en pijnklachten van het bewegingsapparaat.

Marieke Huisman is aangesloten als klassiek homeopaat bij de NVKH en is geregistreerd in het kwaliteitsregister fysiotherapie. Verder is zij stagebegeleider voor de HAN.

Vergoedingen en contracten:
Klassieke homeopathie: vergoeding door uw zorgverzekeraar, afhankelijk van het pakket.
Fysiotherapie: vergoeding door uw zorgverzekeraar, afhankelijk van het pakket. Contracten met bijna alle zorgverzekeraars, zie de website.

Behandeling op afspraak.

Voor meer info: www.praktijkmariekehuisman.nl
e-mail: post@praktijkmariekehuisman.nl
tel: 06 – 439 30 359


Marieke biedt binnen Gezondheidscentrum Reek ook Medische pilates lessen en de cursus ‘’rondom zwanger’’.
Marieke Huisman is ook werkzaam in
Gezondheidscentrum Reek.